perjantai 22. maaliskuuta 2019

Uusi alku




Kymmenisen vuotta takaperin kirjoitin blogia opiskelijana päiväkirjatyylisesti ja tekstini käsittelivät opiskelijaelämän ohella muun muassa koiranpennun kanssa eloa. Opiskeluiden loppusuoralla muutimme vanhan paritalon puolikkaaseen, jonka perusteellisen remontoinnin vaiheita taltioin blogiteksteinä. Kun remontti osittain valmistui ja jutunaiheet alkoivat loppumaan, siirryin valokuvaamaan remontoidun kodin sisustusta. Nyt usemman vuoden blogitauon jälkeen olen tullut siihen pisteeseen, että on aika aloittaa jälleen.

Nyt reilut viisi vuotta myöhemmin olemme jo muuttaneet remontoidusta talonpuolikkaasta toiseen ja elämämme on mullistunut muutenkin. Olemmehan menneet naimisiin ja perheemme on kasvanut toisen koiran lisäksi ihanalla vauvalla syyskuussa 2018. Elämäni pyörii siis tällä hetkellä puolivuotiaan vauvan ympärillä ja uudenlaisen arjen opettelun merkeissä.

Kuka minä sitten olen? Tiina 28 vuotta, ammatiltani muotoilija ja taitoluisteluvalmentaja. Muotoiluopintojen jälkeen elämä vei minut takaisin rakkaan lapsuudenharrastukseni pariin ja sen jälkeen jäähalli on ollut toinen kotini. Tällä hetkellä olen kuitenkin äitiyslomalla vauvan kanssa vielä ainakin loppukesään asti ja mietin, mitä sitä sitten seuraavaksi tekisi.

Tähän blogiin aion tuoda palasia tavallisesta arjestamme ja vähän ehkä juhlastakin. Palasia siitä, mitä teemme kun olemme ihan vaan kotosalla. Vauvajuttujen lisäksi luvassa on varmasti juttua sisustamisesta, leipomisesta ja käsitöistäkin. Olen aina rakastanut valokuvaamista ja silloin tällöin intoudun ilmaisemaan luovuuttani muillakin keinoin. Kaikista eniten odotan kuitenkin sitä, että pääsen taas pitkästä aikaa kirjoittamaan.

Tervetuloa seuraamaan elämäämme kotosalla!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti