perjantai 7. kesäkuuta 2019

Raparperivarkaissa

 
 
Käytiin alkuviikosta Meten kanssa raparperivarkaissa mummulassa. Vaikka Mette ei saakaan vielä maistaa raparperia, oli pitkillä, omanmittaisilla varsilla silti kiva leikkiä. Mette pääsi samalla ensimmäistä kertaa kunnolla kosketuksiin nurmikon kanssa, oma piha kun on pelkkää multaa tällä hetkellä. Napattiin muutama söpö kuva uudessa verkkatakissaan touhuavasta pikkumimmistä. Onpa ihanaa kun haalarit saavat jäädä hetkeksi kaappiin, nyt voi vauvankin pukea vähän kevyemmin.

Pari viime viikkoa on kulunut sairastellessa sillä ensin tulin itse kipeäksi ja seuraavaksi Mette sai kuumeen lisäksi yskän. Vauvat kyllä näyttävät paranevan nopemmin kuin me aikuiset; siinä missä itse en ole vieläkään saanut ääntäni kurkkukivun jäljiltä takaisin, meni Metellä yksi päivä nuutuneena sylitellessä. Sen jälkeen minityyppi oli taas jo oma itsensä yöyskimistä lukuunottamatta. Nyt ollaan kuitenkin molemmat jo taas lähes normaalikunnossa.

Helteiden saavuttua ollaan vietetty suurin osa ajasta ulkona vesileikkejä leikkien. Miten voikaan vadillinen vettä olla niin hauska pienen ihmisen mielestä. Ollaan myös kannettu syöttötuoli monta kertaa terassille ja eväät näyttävätkin maistuvan ulkona jopa paremmin kuin sisällä. Tällä hetkellä suurinta herkkua on erilaiset melonit, appelsiini ja pensasmustikat. Maistettiin tänään myös ensimmäiset suomalaiset mansikat, mutta vielä saadaan odotella niitä parhaimman makuisia!

Seuraavassa postauksessa ihana piirakkaresepti, johon varastetut raparperin varret käyettiin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti